Opslagruimte, bijscholing en online cursus vanwege corona!

Gepubliceerd op 24 maart 2020 om 16:26

Opslagruimte

 

Eindelijk, daar is hij dan. Mijn eigen opslag ruimte. Geen gesleep meer met spullen en mijn auto heeft weer ruimte. Daarbij kan ik ook niks vergeten, want het is gewoon allemaal aanwezig. 

Super blij en trots. 

 

Opleiding neuswerk:

 

Ondertussen ben ik gestart met de opleiding neuswerk bij Tinley academie.

Naast het behalen van voldoende punten om sppd gecertificeerd te mogen zijn, ben ik blij als ik deze opleiding van meerdere modulen kan afronden om tijdens de lessen meer met de neus van de hond te werken. Voor nu vooral theorie. Wat is het reukvermogen van een hond bijzonder en interessant. Het is moeilijk voor te stellen dat een hond de wereld zo anders ervaart dan wij. 

Ik hoop zo snel mogelijk de opleidingen te kunnen afronden en hier professioneel maar wel vooral voor de fun mee aan de slag te kunnen. ChiCa hondenschool werkt niet toe naar officiële wedstrijden. 

 

Corona virus:

 

Helaas heeft ook ChiCa Hondenschool voorlopig de deuren moeten sluiten vanwege corona virus. Heel vervelend, maar wel begrijpelijk. Hopelijk is het virus snel weer verdwenen, maar tot dan wil ik de lessen op een andere manier aanbieden om toch door te kunnen gaan. 

Dus heb je een pup en kun je op geen enkele hondenschool terecht? ChiCa Hondenschool wil online les geven. Dat houdt in dat er what's app groepen van 5 cursisten gemaakt worden. Hierin deel ik oefeningen waarbij ik voor doe met mijn eigen hond, en ik geef tips over het opvoeden en trainen met je pup. 

Vervolgens kunnen jullie thuis oefenen en ook filmpjes maken. Van oefeningen die lukken, maar ook oefeningen waar je moeite mee hebt. Het leuke is dat als we met elkaar delen, iedereen ook weer van elkaar kan leren. Ik geef vervolgens tips en tops op de filmpjes. Natuurlijk kun je ook filmpjes privé naar mij sturen. 

Geef je dus vooral op, want de opvoeding van je pup hoeft echt niet stil te staan. Natuurlijk kun je daarnaast altijd een bericht sturen als je ergens tegen aan loopt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.