Home » Contact

De lessen worden bij Intratuin Voorschoten gegeven. 

Adres: Leidseweg 518, Voorschoten.

 

Wilt u een puppycursus volgen? Leuk!

Gelieve  het formulier in te om u op te geven. Uw aanmelding is pas geldig nadat u het cursusgeld heeft voldaan. 

Zie hier de lesplanning per maand. 
* Bij het inschrijven voor één van de cursussen gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden

Cursussen

Puppycursus

€ 130,00

Puppycursus

€ 130,00
  1. Puppy cursus

Algemene voorwaarden 

De puppycursus bestaat uit een klein groepje van maximaal 3 pups. Pups hebben korte concentratie. Daarom zijn lessen een half uur in kleine groepjes. Geef in het inschrijfformulier aan welke dag je voor keur heeft. 

Basiscursus

€ 130,00

Basiscursus

€ 130,00

Basiscursus

Algemene voorwaarden

De basiscursus kunt u doen na de puppycursus. De hond is inmiddels gegroeid en gaat nu richting de pubertijd. Oefeningen zullen herhaald worden, rekening houdend met de leeftijd van de hond, en natuurlijk zullen de oefeningen ook uitgebreid worden met steeds meer uitdaging. 

We werken verder met oefeningen uit de dagelijkse praktijk. Voorkomen dat een hond achter fietsers, paarden, hardlopers aanrennen, Begroeten vanuit rust. Blijf oefeningen. Maar vooral werken vanuit plezier. Daar horen ook spelletjes bij. 

Groepen zijn nooit groter dan 5 honden in een groep. 

Gevorderd 1

€ 130,00

Gevorderd 1

€ 130,00

Puppy cursus

Algemene voorwaarden

De honden zijn nu echte pubers. In gevorderd 1 kent de hond de basis. Deze brengen we aan de hand van spelletjes, fun oefeningen sport onderdelen en een stukje gehoorzaam steeds een stukje moeilijker. Altijd kijkend naar wat de hond nodig heeft. 

Heb je net een hond uit het buitenland? Dan heeft deze hond eerst tijd nodig om te acclimatiseren. Vaak hebben zij veel meegemaakt en moeten zij eerst vertrouwen krijgen in hun nieuwe omgeving en nieuwe situatie. 

Bij ChiCa hondenschool is dan ook het advies om eerst 3 maanden de tijd te geven alvorens een cursus te doen. Afhankelijk van hoe het met de hond gaat kunnen we kijken of een cursus in een groep mogelijk is of dat de hond eerst iets anders nodig heeft. 

Klik voor meer informatie op onderstaande link. 

De groep bestaat uit maximaal 4 hond cursist combinaties. U krijgt 8 lessen en de les duurt 45 minuten à een uur.

Neuswerk met je hond

Heb je behoefte aan een cursus maar is je hond al wat ouder, dan is instromen in de puppycursus niet mogelijk. Een aantal privélessen kunnen dan een uitkomst zijn en geeft mij ook meteen de mogelijkheid om te kijken hoe ver jullie zijn en waar de behoeftes zijn van jullie als team. 

Daarna kunnen we bespreken wat verder mogelijk is om in een groep verder te kunnen. 

Maar er kunnen ook andere redenen zijn waarbij u meer interesse heeft in privélessen. Bijvoorbeeld omdat u voor het eerst een pup op moet voeden en even wat handvatten nodig heeft. 

Of omdat u tegen dingen aan loopt met uw pup. 

Komt uw hond uit het buitenland. Dan zijn privélessen soms ook beter. Een hond uit het buitenland heeft al veel meegemaakt. Meteen in een groep trainen is dan wel wat veel. Bovendien heeft een hond uit het buitenland de eerste maanden andere behoeftes. Zijn nieuwe familie leren vertrouwen, zijn nieuwe omgeving. Alles is ineens anders. Ineens moet de hond aan de lijn leren lopen.

Sommige honden zijn angstig omdat ze veel meegemaakt hebben. Het is niet niks. Alle reden om dit samen met de hond rustig op te gaan bouwen. Het leren van de basisoefeningen als zit, af en blijf is dan even helemaal niet belangrijk. Eerst moet gewerkt worden aan vertrouwen. 

Caroussel

€ 130,00

Caroussel

€ 130,00

Klik voor meer informatie op onderstaande link. 

Caroussel kan gevolgd worden als je de basiscursus hebt afgerond. De groep is maximaal 6 personen. 

Carrousel (nieuw)

Klik op de link voor meer informatie over de cursus. 

Bij detectie krijgt u een half uur privéles, of met zijn tweeën een uur. 

Bij het aanmelden voor detectie, krijgt u een strippenkaart van 5 lessen. Voor elke les maken we een afspraak. Het zijn dus geen vaste dagen en tijden.  

Neuswerk met je hond

Workshops

Wil je kennismaken met verschillende workshops? Tijdens schoolvakanties kunt u zich voor een workshop opgeven. Maak kennis met:

Carrousel (nieuw)

Neuswerk met je hond

Binnen neuswerk met je hond kun je kiezen voor:

  • Voorwerp zoeken op mensengeur
  • Detectie
  • Slachtoffer zoeken (voor fun, dus er zijn geen echte slachtoffers).

U kunt zich opgeven voor 1 van de workshops. Per workshop betaald u €17,50

Detectie is met maximaal 2 personen. Bij een privéles heeft u een half uur les. Als u met zijn tweeën komt heeft u 45 minuten les. 

Slachtoffer zoeken kan met maximaal 4 personen. U heeft dan 1 uur les. 

Voorwerp zoeken kan met maximaal 4 personen. U heeft dan 1 uur les. Het bedrag voor een workshop is per persoon en exclusief BTW.