Rating: 3.4705882352941 sterren
17 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Tessa Wennink
9 maanden geleden

Het is een paar maanden terug dat wij bij Carine de puppy cursus en de basis cursus hebben gevolgt. Na deze maanden hebben wij nog steeds heel veel profijt van alles wat wij hebben geleerd, vooral ook van de theorie avond. De trainingen zijn laagdrempelig en gaan echt om de band tussen jou en je hond. Daarnaast is er de mogelijkheid voor andere vragen. Carine heeft ons destijds enorm geholpen met de verlangingsanst van onze pup. Inmiddels kan hij makkelijk een paar uur alleen zijn! Kortom een dikke vette aanrader voor elke honden eigenaar!

Corien
een jaar geleden

De puppycursus en basiscursus gevolgd bij Carine. Ik vond het leerzaam, leuk en speels. De theorieles vond ik ook heel interessant, leerde me o.a. gerichter naar het gedrag van honden te kijken.
Carine, bedankt!

Nicole
een jaar geleden

Fijne hondenschool met heel veel aandacht voor de omgang met je hond. Je leert je hond goed kennen en snappen waarom hij dingen doet zoals ie doet ;-).
Ook een privélesje heeft mij goed op weg geholpen, Zeker de moeite van de investering waard. Dank Carine

Marco Huisman
een jaar geleden

Wat een leuke cursussen! Van "vroeger" met mijn vorige hond was ik gewend dat de gehoorzaamheidscursussen precies dat waren: met grote groepen eindeloos naast, zit en blijf oefenen en owee als de hond 10cm te ver naar voren naast me liep... oervervelend. Dat is gelukkig veranderd en Carine doet het super. Toen we een puppy uit het asiel hadden geadopteerd zijn we bij haar begonnen met de socialisatie klasjes en na puppy- en basiscursus inmiddels bezig met gevorderd. Leuke lessen waarin je vooral veel bezig bent met interactie met de hond, en je met creatieve voorbeelden leert hoe je de hond wat leert. Kleine groepjes waarin Carine in de groepsindeling en lessen ook rekening houdt met het karakter van de hondjes en hun sterke en zwakke punten. En zo hebben we inmiddels een leuke herder van 11 maanden die lekker voorop loopt als hij dat wil, wacht als het moet - en op verzoek het licht aan doet 😀

Jet Brederode
2 jaar geleden

De hond-cursus was heel leerzaam en leuk voor mijn dochter en onze hond. Prachtig om te zien hoe zij signalen van de hond beter kan lezen en aandacht van de hond op een respectvolle manier kan vragen. De hond heeft er zeker ook van genoten en heeft hun band nog meer versterkt.

Tineke Smits
2 jaar geleden

Onlangs de puppycursus bij Carine gedaan.
Hoewel Bobbi mijn 4e hond is en ik altijd cursussen doe met elke hond, heb ik bij Carine veel geleerd.
Wat mij aanspreekt is de manier waarop ze begeleidt. Ze geeft cursus in kleine groepen (3 honden), waardoor er lekker veel tempo zit in de lessen. Ze geeft iedereen veel aandacht en begeleidt op een heel positieve manier. Ze gaat ook uit van hoe het fijn is voor de hond dingen te leren, waardoor de hond de oefeningen met veel plezier uitvoert.
Door persoonlijke omstandigheden lukt het me op het moment even niet door te gaan met vervolgcursussen, maar anders had ik dat zeker gedaan.
Kortom: cursus bij Carine is een echte aanrader! De beste trainster die ik tot nu toe heb gehad!

petra van der sluijs
3 jaar geleden

Vorige week vrijdag heb ik met Max de workshop voorwerpen zoeken gevolgd. Het was heel leuk te zien enthousiast Max was en hoe snel hij alles oppakte. Erg leuk om te doen!

Queriene
3 jaar geleden

Wow, gisteren 2 workshops gedaan bij Carine met hond Lucie. Eerst detectie, leuk om te merken dat zowel Lucie als ik er plezier in hadden. Daarna carrousel met hond Billy die we nog niet eerder gezien hadden. Een echte uitdaging voor Lucie die het moeilijk vind onbekende honden te ontmoeten. Na het nodige heen en weer lopen konden de 2 bij elkaar in de buurt komen en elkaar passeren.
Die workshop zou ik vaker willen doen, daar hebben we veel van geleerd. En erg leuk om samen te doen.

Familie Us
5 jaar geleden

Carine is onze redding geweest. We hebben sinds kort onze eerste pup ooit en dankzij Carines goede adviezen in de door ons gedoopte puppykraamzorg privelessen is er meer rust en ook gevoel van competentie en saamhorigheid rondom de opvoeding van onze kleine dame gekomen. Dat geeft een goede start en dus hoop voor een toekomst met een fijne, getrainde hond, met respect voor de hond en ons. We zijn haar erg dankbaar.

Janine
5 jaar geleden

Wat super lief! Dank jullie wel voor de mooie recensie. Veel geluk met jullie knappe pup!

Eve & Ozzy
7 jaar geleden

Ik ben echt super tevreden over Chica hondenschool. De trainingsmethode is positief, wat ik heel belangrijk vind. Het is zo prettig voor hond en mens om te leren :).

Ik heb eerst de socialisatieklas gevolgd en erna de puppy cursus. De lessen zijn gestructureerd en oefeningen worden helder uitgelegd en voor gedaan. Ik heb ook steeds een verslag ontvangen na de les zodat ik thuis nog even kon doorlezen wat we ook alweer gedaan hadden en waar ik op kan letten. Zo haal je echt veel uit de lessen.

De groepjes zijn klein en de sfeer is top. Ook kan ik altijd met mijn vragen terecht. En mijn puppy is door het dolle heen wanneer aankomen. Echt een aanrader dus!

 

 

* Alle foto's zijn met toestemming van de eigenaar geplaatst!