Algemene voorwaarden:

 

 • U beschikt over een WA- verzekering, zowel voor u als voor uw hond.
 • ChiCa Hondenschool stelt zich niet aansprakelijk voor schade die geleden wordt door toedoen van uw hond; aan andere honden, deelnemers of derden.
 • Bij aanmelding verschaft u ChiCa Hondenschool de volgende gegevens; NAW-gegevens. naam van de hond, alsmede ras en leeftijd en eventuele bijzonderheden.
 • In de software kunt u altijd een les cancelen. Wanneer u dit 24 uur van te voren doet dan krijgt u uw credit terug om opnieuw in te plannen. Bent u te laat dan zal de credit verloren gaan. 
 • Mocht u de lessen onverhoopt niet langer bij kunnen wonen, neem dan contact op. Indien mogelijk wordt er gezocht naar een passende oplossing. Geld kan alleen geretourneerd worden indien u een geldende reden heeft. 
 • De cursus vindt plaats op de afgesproken dag en tijd. Soms zullen door omstandigheden lessen  in overleg verplaatst worden.

Belangrijk om te weten:

 

 1. Bij ChiCa Hondenschool wordt getraind met een gewone halsband of een tuigje, en een riem die lang genoeg is voor uw hond;
 2. Er wordt niet gewerkt met correctie middelen als een slipketting, stroomband of half-check;
 3. Op het trainingsveld werken we niet met flexilijnen, zorg voor een gewone riem;
 4. Zorg voor voldoende beloningssnoepjes;
 5. Geef voor de training geen eten aan uw hond
 6. Zorg voor een speeltje, eentje die je samen kunt vasthouden. (Zonder piep);
 7. Het is goed thuis de oefeningen een aantal keren per week te herhalen. Train niet langer dan 5 minuten achter elkaar en stop altijd wanneer het GOED gaat. 
 8. Zorg voor poepzakjes.